Therapie

Langs de IJssel

Eindredactie, research en scripten van deze 5-delige serie uitgezonden bij Omroep Max

De Hofbar

Research en regie van 10-tallen afleveringen van dit journalistieke actuele programma. Rutger Castricum geeft ruimte aan emoties vanuit de samenleving met betrekking tot wat er in politiek Den Haag gebeurt.

Zembla

Research van 2 afleveringen en een bewerking van een Franse reportage.

Ook Hier

Research voor deze portretten van Nederlanders die te maken kregen met racisme, voor EO.

NieuwLicht

Regie van dit journalistieke opinieprogramma, reportages over Massatoerisme; Voltooid Leven en Digibeten.

https://www.facebook.com/evangelischeomroep/videos/599104287556340/

Langs de Rijn

De Rijn is een rivier vol verhalen; van verdronken dorpen en verraderlijke rotsen, van schippers, schilders en soldaten. De Rijn is een muze en een ‘femme fatale’ tegelijkertijd. Eeuwenlang was de loop van de Rijn bepalend voor onze economie, onze cultuur en onze identiteit. Maar wat heeft ‘vader Rijn’ ons vandaag nog te vertellen?

Langs de Rijn

Nieuw! ? In Langs de Rijn reizen Martin Hendriksma en Huub Stapel samen langs de rivier de Rijn en haar bewoners. ? Vanaf 4 januari om 20.40 uur op NPO 2.

Geplaatst door Documentaires bij MAX op Donderdag 28 november 2019

Schuldig of Niet?

Research en vervolgens het schrijven van de synopsissen van de driedelige informatieve dramaserie over zelfverdediging bij ‘noodweer’, i.o.v. Skyhightv voor BNNVARA.

Schuldig of niet? Wat vind jij?

Als er een inbreker in jouw huis is, mag je jezelf verdedigen. De inbreker doet immers ook iets wat niet mag. Maar hoe ver mag je daarin gaan?⚖ In het BNNVARA-programma 'Schuldig of niet❓' krijgen elf jongeren onder leiding van Tim Hofman een op waarheid geïnspireerd drama te zien. Ze gaan met elkaar in discussie? over wie er schuldig is en praten met mensen die vergelijkbare ervaringen hebben als slachtoffer of dader. Ook geven juridische experts (waaronder van het OM) hun mening. Je ziet de eerste aflevering vanavond om 21:20 uur op NPO 3. We zijn benieuwd wat jij vindt: schuldig of niet❓

Geplaatst door Openbaar Ministerie op Vrijdag 26 oktober 2018

Boter kaas noch eieren

Research voor deze 3DOC documentaire (BNNVARA) over de vegan lifestyle van Milouska Meulens in het kader van de foodweek van NPO 3

Zo’n zin in kerst

Research voor de reportages voor dit eenmalige kerstprogramma van de EO.